WTC UTRECHT - Lobby en bedrijfsrestaurant

WTC Centrale Hal

Het ontwerp voor het entreegebied en het bedrijfsrestaurant van het WTC in Utrecht vloeide voort uit de vormtaal van het dynamische gebouw ontworpen door MVSA Architecten. We vertaalden de ronde vormen en het kleurgebruik van het grafische zwart en rvs van het exterieur naar het interieur. Waarbij we met grote zorg in het ontwerp hebben gekeken naar het vinden van de juiste detaillering in meubels, materiaal gebruik, stoffering, groen en kunst.

WTC Utrecht
Stadsplateau 2, Utrecht

www.wtcutrecht.nl

Opdrachtgever: CBRE Global Investors

Interieurbouwer: Coors

Los meubilair: Desque Fotografie:

Phenster | Mark Kuipers

Oplevering 2019

1400m2, 320 zitplaatsen

 

 

streepje

MEER VAN ONS WERK

WTC SCHIPHOL
Hospitality & co working
WTC AMSTERDAM
Lobby kantoortoren en receptie
DELFTSE POORT
Lobby kantoortoren en bar