Pubblik Vos01

Pubblik&Vos werd in 2014 opgericht door Marjolein Bangma en Tessa Vos. Marjolein had met Pubblik een mooi portfolio opgebouwd op het gebied van interieurontwerp binnen de horeca branche, waar Tessa onder haar eigen naam het DNA van bedrijven vertaalde naar het interieur voor hun kantooromgeving. Toen in veel cafés, bars en hotellobby’s het aantal bezoekers met laptops groeide en kantoren steeds vaker een hospitality omgeving werden, besloten wij onze kennis en kwaliteiten te bundelen.

Met een vaste kern werken wij vanuit onze studio in Amsterdam aan een verscheidenheid aan opdrachten. Wanneer het project er om vraagt, betrekken we ons netwerk van specialisten daarin. Stuk voor stuk mensen met wie we kunnen lezen en schrijven. Van ontwerpers, copywriters, grafisch vormgevers en interieurbouwers tot onze vaste toekomststrateeg.

Wij vinden het belangrijk dat er écht contact is met de mensen voor wie en met wie wij samen werken. Professioneel maar ook persoonlijk. Met korte communicatielijnen om samen zo efficiënt mogelijk te zijn. We zijn oprecht betrokken bij de projecten die we doen, bij onze opdrachtgevers en onze eigen mensen. Zo levert het met elkaar werken aan een project niet alleen een mooi resultaat op maar is de weg er naartoe ook iets is om met plezier op terug te kijken. Op die manier bouwen we aan langdurige relaties met alle partijen wat het eindresultaat altijd ten goede komt. Zo creëren we waarde op ieder front.

pubblik vosjes