WTC CENTRALE HAL - Lobby kantoortoren en receptie, Amsterdam

WTC Centrale Hal

Voortbordurend op het concept ‘De wereld is je achtertuin’, dat we als uitgangspunt namen voor het interieurontwerp van de H/I toren, wilden we voor de centrale hal die achtertuin meer visualiseren.

Het werd een groot plein waar de looplijnen uit gespaard zijn. Voor de blokken die daardoor werden gevormd kozen we een pallet aan materialen en kleuren en integreerden we diverse zitelementen.
Levend groen speelt net als in de H/I toren een belangrijke rol. Andere elementen die terugkomen zijn de vorm van de balie, de houten bomen en de vitrinekast.
Midden in de ruimte staat een koffiebar waar je bij een STACH to go een lekkere koffie kunt bestellen.

WTC Amsterdam
Strawinskylaan 1, Amsterdam
www.wtcamsterdam.nl

Opdrachtgevers: WTC Amsterdam & CBRE Global Investors
Projectmanager: KPI Projekten
Interieurbouwer: Coors 

Los meubilair: Holmris B8
B8
Bomen en ballonnen: Bouwbedrijf Jongerius | Lens BV 

Groenzorg: Verhei
Fotografie: Phenster | Mark Kuipers

Oplevering 2018: 1500 m2, 95 zitplaatsen

streepje

MEER VAN ONS WERK

NOMA HOUSE
Lobby, kantoortoren en receptie
WTC AMSTERDAM
Lobby, kantoortoren en receptie
WTC Schiphol
Hospitality & co working