ACP INTERNATIONAL - Kantoor, Dronten

WTC Centrale Hal

Een familiebedrijf uit Dronten gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische bureaustoelonderdelen en gasveren groeide uit haar jas en nam de stap om op 6.500 m2 een eigen kantoorpand te gaan bouwen waar ze rustig kunnen doorgroeien. Bij ACP ondernemen ze op een eigentijdse en eigen manier door de kennis die zij hebben te delen met mensen uit het vak. Zo willen ze samenwerking en innovatie stimuleren.

Voor dit nieuwe kantoor maakten wij het ontwerp. Een uitnodigende plek waar de onderdelen, waaruit de hoogwaardige producten die ACP maakt zijn opgebouwd op verschillende plekken in het gebouw worden getoond. De keuken is onderdeel van het auditorium. Het kloppend hart van het gebouw. Een ruimte om lezingen te organiseren, samen te lunchen en diners te geven.

ACP International
Sassenpoort 8, Dronten

www.acpi.nl

Ondernemer: Barend Jan Kroese
Aannemer: Gijbels
Interieurbouw: Bohmer Project BV
Los meubilair: Holmris B8
Fotografie: Phenster | Mark Kuipers

Oplevering 2018
850 m2

Barend Jan Kroese

CEO ACP

 

“Professioneel, gedreven en passie voor het vak. Zo hebben wij Marjolein en Tessa leren kennen. Met allebei hun eigen expertise komen ze tot de mooiste plannen. Het resultaat is een (h)eerlijke werkomgeving die ons, maar ook onze relaties nog elke dag het “WOW” gevoel bezorgt.”

recensie Le Quartier

streepje

MEER VAN ONS WERK

MICOMPANY
Kantoor
BANGMA VERPAKKING
Kantoor
NOMA HOUSE
Lobby, kantoortoren en receptie