MI COMPANY - Kantoor, Amsterdam

MiCompany 01

MIcompany is een leidend bureau op het gebied van commercial analytics. Het analyseert de klantgegevens van topondernemingen en helpt deze bedrijven om duurzame groei te creëren.

Ons vertrekpunt voor het interieurontwerp: MIcompany = climbing the ladder, is ontstaan naar aanleiding van een beeld van NASA medewerkers staand op een ladder bij een groot schoolbord met ingewikkelde formules. De unieke (huis)stijl van MIcompany, hun vakbekwaamheid en het gegeven groei kwamen hierin voor ons samen. Daarnaast speelde de locatie, een oud bankgebouw, een belangrijke rol in ons materiaal gebruik. Het interieur moest kennis en kunde uitstralen maar het moest ook flexibel zijn, functioneel en simpelweg gaaf. Passend bij de ‘work hard, play hard’ cultuur van het bedrijf.

MI Company
Vijzelstraat 72, Amsterdam

www.micompany.nl

Architect: Marc Prosman Architecten B.V.
Interieurbouwer: Van Venrooij Interieurbouw
Fotografie: Phenster | Philip Jintes

Oplevering 2014
600 m2

Marnix Bügel

managing- en founding partner MI Company

 

“Ons nieuwe kantoor is een visitekaartje geworden naar klanten en een usp naar de uiterst competitieve arbeidsmarkt van jong analytisch talent waarop wij ons begeven. Er zijn zelden bezoekers die niet een compliment geven en niet even stil en onder de indruk zijn bij binnenkomst. Impact door inrichting dus voor zowel klanten als medewerkers. Dank Marjolein en Tessa!”

recensie mi company

streepje

MEER VAN ONS WERK

NOMA HOUSE
Lobby kantoortoren en receptie
ACP INTERNATIONAL
Kantoor
BANGMA VERPAKKING
Kantoor