Toen Philips vertrok uit de IJ-toren werd het door CBRE omgebouwd tot een multi tenant gebouw. De entree moest een fijne plek worden voor alle huurders om er in de ochtend koffie te drinken en een krant te lezen, klanten te ontvangen, voor overleg of om even los te komen van je werk. De doelstelling was om een creatief en stoer ontwerp te maken dat goed aansloot bij de doelgroep van Urban Professionals waar het concept van UP op gericht is. De inrichting moest enerzijds zakelijk blijven maar anderzijds gastvrij aanvoelen. Als huiskamer. De grote koffiebar moest tevens dienst doen als receptie. Het was de enige plek in het gebouw waar het IJ niet zichtbaar was. Dus brachten we het IJ naar de entree door een groot aquarium te integreren in de enorme stalen kast. Een aquarium met vissen die in het IJ zouden kunnen zwemmen.
Het bedrijfsrestaurant werd een ruimte die ook buiten de lunch om kon worden gebruikt om er te werken of te overleggen of even door de verrekijkers naar de overburen te gluren.

 

Jaap Snellen over Pubblik & Vos

Voor UP office building hebben we Pubblik&Vos gevraagd het concept en ontwerp voor de inrichting van de entreehal met koffiebar en het bedrijfsrestaurant op de 17de verdieping te maken. Ze zijn uitermate goed geslaagd in het uitvoeren van een lastige ontwerpopgave. Het resultaat is precies wat we als opdrachtgever wilde en de reacties op de inrichting zijn zeer positief. De nieuwe entree en bedrijfsrestaurant hebben zeker bijgedragen aan het verhuursucces waardoor het 18.000 m² grote kantoor inmiddels weer nagenoeg geheel verhuurd is. De samenwerking met Pubblik&Vos is ons zeer goed bevallen en we hopen in de toekomst bij andere projecten ook weer samen te kunnen werken.

CONTACT

Marjolein Bangma
06-22485046
marjolein@pubblikvos.nl

Tessa Vos
06-20013301
tessa@pubblikvos.nl

info@pubblikvos.nl

Algemene voorwaarden

ADRES

Post- en bezoekadres

Studio B29
Pubblik & Vos
Krelis Louwenstraat 1-B29
1055 KA Amsterdam

> Google maps

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van
Pubblik & Vos?


Laat dan hier je e-mail adres achter.