Het oude ING hoofdkantoor in het iconische gebouw aan de ring kreeg met het vertrek van ING een nieuw imago. Met de naam Infinity, een nieuwe lobby en de wens om meerdere, verschillende bedrijven aan te trekken ging CBRE Global Investors op zoek naar nieuwe bewoners voor het gebouw. Aan ons werd gevraagd om voor de bedrijfskantine een ontwerp te maken dat goed paste bij de sfeer van Infinity. Meer restaurant dan kantine. Een prettige plek om te lunchen maar ook om te vergaderen of een kopje koffie te drinken buiten lunchtijd om. We hebben in het ontwerp een warme sfeer neer willen zetten, met veel gestoffeerde meubels en gordijnen waarmee we tegenwicht hebben willen bieden aan het vele glas zonder het zicht op de prachtige glazen pui te verliezen.

Jean Pierre Spierts (asset manager CBRE Global Investors) over Pubblik & Vos

Na de goede ervaring met het werk van Pubblik&Vos voor UP office building hebben we ze gevraagd om een ontwerp te maken voor het restaurant van Infinity. Binnen de ontwerpopdracht waren meerdere belangen te behartigen. Tevens moest er gewerkt worden met een strak budget. De wat kille en onpersoonlijke sfeer van de oude bedrijfskantine heeft plaats gemaakt voor een diversiteit aan verblijven en warmte. Een resultaat waar we als opdrachtgever zeer positief over zijn. En misschien nog wel belangrijker, ook de reacties van de gebruikers zijn positief.

 

< Vorig project Volgend project >

CONTACT

Marjolein Bangma
06-22485046
marjolein@pubblikvos.nl

Tessa Vos
06-20013301
tessa@pubblikvos.nl

info@pubblikvos.nl

Algemene voorwaarden

ADRES

Post- en bezoekadres

Studio B29
Pubblik & Vos
Krelis Louwenstraat 1-B29
1055 KA Amsterdam

> Google maps

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van
Pubblik & Vos?


Laat dan hier je e-mail adres achter.