Een oud advocatenkantoor werd door architectenbureau Hofman Dujardin prachtig verbouwd tot woonhuis. Met een vide, als hoog en licht middelpunt, op de plek waar de keuken moest komen. Het vijf verdiepingen tellende pand moest daarna met het interieurontwerp worden voorzien van een ziel. Het moest een heerlijk huis worden voor een gezin met jonge kinderen, licht, met een minimale toevoeging van kleur. Warm en leefbaar. Met kantoor ruimte in het souterrain, een grote keuken als middelpunt op de begane grond, de haard op de eerste verdieping en de slaap –en badkamers op de tweede en de derde verdieping.

 

Olivia Trotman (opdrachtgever) over Pubblik & Vos

Tessa Vos heeft met haar ontwerp niet alleen een heel mooi interieur voor ons huis ontworpen maar ook een heel fijn en leefbaar thuis voor ons gezin gecreëerd. Zij heeft van onze, soms vage, woonwensen een concreet en praktisch interieur weten te maken, waarbij de notenhouten kasten als een ruggengraat door het huis lopen. De ingebouwde kasten geven eenheid en rust aan het interieur. De 3D tekeningen waren heel inzichtelijk voor ons. Hierdoor hadden wij vanaf de ontwerp-fase een goed beeld van hoe ons huis eruit zou komen te zien. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen.

 

< Vorig project Volgend project >

CONTACT

Marjolein Bangma
06-22485046
marjolein@pubblikvos.nl

Tessa Vos
06-20013301
tessa@pubblikvos.nl

info@pubblikvos.nl

Algemene voorwaarden

ADRES

Post- en bezoekadres

Studio B29
Pubblik & Vos
Krelis Louwenstraat 1-B29
1055 KA Amsterdam

> Google maps

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van
Pubblik & Vos?


Laat dan hier je e-mail adres achter.